چهارشنبه 21 آذر 1397 _ 05 ربيع الثاني 1440 _ 12 دسامبر 2018

قمری:05 ربيع الثاني 1440

میلادی:12 دسامبر 2018

تاریخ : دوشنبه 31 شهريور 1393     |     کد : 24

مادرجنگ ابهت دوابرقدرت شرق وغرب راشکستیم. امام خمینی(ره)

فرا رسیدن هفته دفاع مقدس یاد آور8سال ایثار ،شهامت،شهادت ومقاومت رزمندگان سلحشور ایران اسلامی مبارکباد. مادرجنگ ابهت دوابرقدرت شرق وغرب راشکستیم. امام خمینی(ره) فرا رسیدن هفته دفاع مقدس یاد آور8سال ایثار ،شهامت،شهادت ومقاومت رزمندگان سلحشور ایران اسلامی مبارکباد.

مادرجنگ ابهت دوابرقدرت شرق وغرب راشکستیم. امام خمینی(ره)

فرا رسیدن هفته دفاع مقدس  یاد آور8سال ایثار ،شهامت،شهادت ومقاومت رزمندگان سلحشور ایران اسلامی  مبارکباد.

هر روز ما در جنگ برکاتی داشته‌ایم که در همه صحنه‌ها از آن بهره جسته‌ایم. ما انقلابمان را در جنگ به جهان صادر نموده‌ایم. ما مظلومیت خویش و ستم متجاوزان را در جنگ ثابت نموده‌ایم. ما در جنگ پرده از چهره تزویر جهان‌خواران کنار زده‌ایم. ما در جنگ دوستان و دشمنانمان را شناخته‌ایم. ما در جنگ به این نتیجه رسیدیم که باید روی پای خودمان بایستیم. ما در جنگ ابهت دو ابرقدرت شرق و غرب را شکستیم. ما در جنگ ریشه‌های انقلاب پربار اسلامیمان را محکم کردیم. ما در جنگ حس برادری و وطن‌دوستی را در نهاد یکایک مردممان باور کردیم. ما در جنگ به مردم جهان و خصوصا مردم منطقه نشان دادیم که علیه تمامی قدرت‌ها و ابرقدرت‌ها می‌توان سالیان سال دفاع کرد‌ (امام خمینی (ره)).

نوشته شده در   دوشنبه 31 شهريور 1393  ساعت  12:07   توسط   مدير سايت دانشکده فنی و مهندسی
ویرایش شده در سه شنبه 1 مهر 1393 ساعت 08:59 توسط مدير سايت دانشکده فنی و مهندسی
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت